Verbouwing eetcafé De Aanwinst Nederweert

Plaats Nederweert
Opdrachtgever Van der Zanden
Programma Verbouwing eetcafé
Bekijk alle gegevens

Realisatie van een ruimere eetgelegenheid met behoud café

Eetcafé De Kleine Winst zag de coronaperiode als een kans om te verbouwen en haakte daar meteen op in. De buurman, exploitant van café De Matchpoint in Nederweert, besloot ermee te stoppen. Geen betere kans om hun horecazaak uit te breiden. Het naastgelegen pand bood mogelijkheden om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een ruimere eetgelegenheid met behoud van het café en de mogelijkheid om een podium te creëren voor livemuziek.

In De Aanwinst zie je niets meer terug van de oude Matchpoint vestging. Het pand werd volledig aangepakt. De tussenmuur met De Kleine Winst werd gesloopt en ook de keuken en de toilethoek zijn grondig aangepakt. Dit alles resulteerde in een nieuw ingerichte open ruimte, gezellig ingericht in de sfeer van De Kleine Winst, met een vernieuwd toiletblok en een actuele keuken waarin het nieuwe keukenteam zich volledig kan laten gelden. Ook het terras is flink uitgebreid.

De Kleine Winst, al sinds 1977 een begrip in Nederweert en omstreken. Van oudsher hét dorpscafé van Nederweert, waar aandacht voor de gasten, de juiste muzikale omlijsting en het waarborgen van een gemoedelijke sfeer hoog in het vaandel staan.

Projectdetails

Plaats Nederweert
Opdrachtgever Van der Zanden
Programma Verbouwing eetcafé
Architect Grimbergen Architecten