Ons verhaal

VB Groep bestaat uit landelijk opererende familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Elk met zijn eigen operationele en financiële verantwoordelijkheden. Onze gedreven organisatie draagt bij aan een hoogwaardige, efficiënt gebouwde, duurzame omgeving. Wat onze bedrijven bindt is een gezamenlijke visie. Uitgangspunt van die visie is dat ruimte voor wonen, zorg, hospitality, onderwijs en werken voor gebruikers aantrekkelijk dient te zijn en dat ruimtelijke vraagstukken - die dagelijks complexer worden - afgestemd worden op de behoeften van de eindgebruiker. Met onze integrale benadering van onze eigen bedrijven en betrokken partijen gaan wij uitdagingen aan die traditionele vastgoeddisciplines overschrijden.

VB Groep is een platte, transparante organisatie. Korte communicatielijnen en snelle besluitvorming maken dat mensen elkaar makkelijk vinden, binnen én buiten de groep. Het netwerk van strategische partners en opdrachtgevers ontwikkelt zich voortdurend. Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties en dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen.

VB Jaarbericht 2022 Mockup Grijs

Jaarbericht 2022

Benieuwd naar ons verhaal?

Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven meer dan 350 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons verhaal en ons motto 'Resultaat komt samen'.

Resultaat komt samen

Onze kernwaarden

Solide

Onze cultuur wordt sterk bepaald door de normen en waarden die de oprichter van VB Groep, Johan van Boldrik, heeft geïntroduceerd. Familie en de manier waarop je binnen een familie met elkaar omgaat, spelen daarin een belangrijke rol. Als familiebedrijf, met een lange geschiedenis, varen we op het kompas van de lange termijn en laten we ons niet gauw van koers brengen. Natuurlijk, we zijn ondernemend, grijpen onze kansen en gaan risico's niet uit de weg. Maar we staan niet toe dat het voortbestaan van ons bedrijf daardoor in gevaar komt. En ook niet dat het belang van onze investeerders wordt aangetast. We ondernemen met lef, maar altijd met beheersbare risico's.

Solide

Duurzaam

Wij zijn een duurzame onderneming. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons. MVO is uitgangspunt bij al ons doen en laten. We nemen onze verantwoordelijkheden tegenover medewerkers, omgeving en samenleving en houden zoveel mogelijk rekening met alle belanghebbenden. Met klanten en investeerders, medewerkers en leveranciers, gebruikers en omwonenden.

Duurzaam

Partnerschap

Resultaat komt samen en dus gaan we voor echt partnerschap. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties. Dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. En wanneer we inderdaad voor langere tijd met elkaar samenwerken, is het wel zo prettig als we op een leuke, informele manier met elkaar omgaan. Ook als we zakendoen. Uitgangspunt van onze samenwerking is win-win. Samen bereiken we meer dan alleen. Daarom delen we kennis, brengen we partijen bij elkaar en breidt ons netwerk van partners en opdrachtgevers zich steeds verder uit. Uiteindelijk gaat het erom dat alle betrokken partijen tevreden zijn met de samenwerking.

Partnerschap
VB Groep - ons verhaal

Onze historie

De geschiedenis start in 1873. Hier begon het mooie verhaal van het familiebedrijf Huybregts, dat nu is uitgegroeid tot VB Groep.

Laat je inspireren door onze historie

Meer weten over VB Groep?

VB Groep beeldmerk

Onze bedrijven

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkeling en bouw.

Lees meer

Onze groepsdirectie

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met onze groepsdirectie.

Kennismaken

werken bij vb groep

Werken bij VB Groep?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie.

Bekijk onze vacatures

Neem contact met ons op

  

= Verplicht veld