Dit zijn wij

Werken bij VB Groep?

Dat kan! Steeds meer opdrachtgevers bouwen met VB Groep aan een duurzame toekomst en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie. Collega’s die met enthousiasme aan diverse projecten werken. Die graag timmeren aan hun eigen ontwikkeling en ontplooiing. En die een steentje willen bijdragen aan duurzame bouwoplossingen voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als groot onderhoud-projecten.

Bekijk vacatures

Onze kracht

Samen bereiken we meer dan alleen. Daar zijn we van overtuigd. We doen er dan ook alles aan om de samenwerking tussen organisatie en medewerkers te stimuleren en te bevorderen. Met onze informele, maar professionele familiecultuur hebben we oog en oor voor alle medewerkers. Iedereen doet mee, want resultaat komt samen.

Onze kracht

VB Academy

We helpen onze medewerkers graag om hun ambities waar te maken en het beste uit zichzelf te halen. Daarom hebben we onze eigen VB Academy opgericht. Met als doel te leren en inspireren.

Lees meer

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, die mede invulling geven aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als leerling, stagiair, afstudeerder of trainee.

Meer informatie

Werken bij VB Groep? Onze collega's vertellen je waarom!

Vacatures (3)

Kwaliteits-coördinator Bouw

  • VB Groep (Eindhoven)
  • 32 - 40 uur

Marketing en Communicatie stagiair

  • VB Groep (Eindhoven)
  • 32 - 40 uur

Open sollicitatie

  • VB Groep (Eindhoven)
  • 32 - 40 uur