Activiteiten

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. Wij zijn landelijk actief, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken we gebruik van elkaars specifieke expertise.

Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties en dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons.

Ontwikkelen

Ons ontwikkelbedrijf CRA Vastgoed bedenkt en realiseert creatieve oplossingen voor complexe projecten. Met als doel waarde toevoegen aan de omgeving.

Lees meer

Bouwen

Onze bouwbedrijven staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Met een voorkeur voor langdurige relaties en daadwerkelijk partnerschap.

Lees meer