Historie

VB Groep is een professioneel familiebedrijf dat met veel toewijding wordt geleid door Robert van Boldrik. Het bedrijf komt voort uit het familiebedrijf Huybregts dat haar oorsprong heeft in 1873. In 1980 startte Johan van Boldrik zijn loopbaan bij dit bedrijf en in 1994 nam hij samen met Jan Huybregts Jr. het bedrijf over. In 2002 werd Johan van Boldrik enig eigenaar en de Van Boldrik Groep was geboren. We nemen je graag mee in onze historie, ons verhaal!

1873

Johannes Huybregts start als timmerman voor zichzelf in Helmond.

1980

In 1980 start Johan van Boldrik zijn loopbaan bij Gebroeders Huybregts.

1993

De ontwikkeltak CRA Vastgoed wordt opgericht.

1994

In 1994 neemt Johan van Boldrik samen met Jan Huybregts Jr. het bedrijf over en gaat het bedrijf verder onder de naam Huybregts Van Boldrik Bouw- & Vastgoedgroep BV.

2002

Johan van Boldrik wordt enig eigenaar. De Van Boldrik Groep is geboren! Na 2002 groeit Van Boldrik Groep uit tot een markante speler op de Nederlandse vastgoedmarkt. Waarbij naast bouwen ook ontwikkelen en beleggen vorm krijgen.

2007

De bedrijven Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice uit Maastricht worden door VB Groep overgenomen.

2008

De naam Van Boldrik Groep wordt omgezet in VB Groep. Met de naamswijziging wordt ook het beeldmerk gewijzigd in de kleurrijke diamant. De naamswijziging markeert de start van een nieuwe periode waarin de familienaam Van Boldrik minder nadrukkelijk wordt gecommuniceerd.

2009

De zoon van Johan van Boldrik, Robert van Boldrik, komt in dienst bij VB Groep.

2013

VB Groep neemt Van Heur Bouw & Onderhoud uit Kelpen-Oler over.

2015

Johan van Boldrik draagt het stokje over aan zijn zoon Robert van Boldrik.

2017

Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn. bv uit Utrecht wordt onderdeel van VB Groep en gaat verder onder de naam Van Miltenburg Bouw & Onderhoud.

2021

De groei van VB Groep leidt tot de oprichting van een zelfstandige vestiging in Breda onder de naam VB Bouw.

2023

VB Groep viert haar 150-jarig bestaan. Het hele jaar door staan we stil bij dit bijzondere jubileum. Met activiteiten voor onze mensen en hun familie, maar ook voor onze opdrachtgevers, partners en oud collega's. Onze diamanten!