Stage lopen bij Smeets Bouw is bouwen aan je eigen toekomst!

SB Jong talent 1 HR

Daan en Levi waren afgelopen periode werkzaam als stagiaire bij team werkvoorbereiding van Smeets Bouw. Beide zijn ze derdejaars student HBO Built Environment bij Zuyd Hogeschool. De opleiding gaat over het inrichten, gebruiken en beheren van een ruimte. Waarbij vakken en aandachtsgebieden als bouwkunde, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling aan bod komen. Voor Daan en Levi kwam in het derde leerjaar het moment om de geleerde kennis toe te passen in de praktijk en het bedrijfsleven in te gaan. De stageperiode van 20 weken is voorbij, dus hebben wij de heren gevraagd om hun ervaringen met ons - en toekomstig talent - te delen.

Daan over zijn ervaring in het kort

Mijn stage bij Smeets Bouw is heel erg goed bevallen. De gezellige sfeer op kantoor en collega’s maakte het een hele fijne stageplek. De combinatie tussen werk op kantoor en de bouw was voor mij een hele leuke ervaring. Daarnaast ben ik tijdens mijn stage begeleidt door vakmensen die veel kennis en ervaring hebben over de bouw. Ik kan bij hen met al mijn vragen terecht. Ik heb veel mogen leren en ik raad het zeker aan iedereen aan om bij Smeets Bouw stage te komen lopen!

Levi over zijn ervaring in het kort

In het 3e leerjaar van de HBO-opleiding Buil Environment wilde ik graag stagelopen bij de afdeling werkvoorbereiding van een aannemer. Gezien het bouwwereldje best klein is, werd ik al snel getipt over het “familiebedrijf” Smeets Bouw. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze periode zeer goed bevallen is. Ik werd vanaf dag één goed ontvangen. Door de fijne werksfeer werd het stellen van vragen laagdrempelig en kon kon ik met alles bij iedereen terecht! Hierdoor heb ik mij optimaal kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. Dus als je zoekt naar een plek waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen en veel mag leren, dan raad ik Smeets Bouw zeker aan!