Stage lopen bij Smeets Bouw is bouwen aan je eigen toekomst!

Daan en Levi zijn momenteel werkzaam als stagiair bij Smeets Bouw. Beide zijn ze derdejaars student HBO Built Environment bij Zuyd Hogeschool. De opleiding gaat over het inrichten, gebruiken en beheren van een ruimte. Waarbij vakken en aandachtsgebieden als bouwkunde, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling aan bod komen. Voor Daan en Levi kwam in het derde leerjaar het moment om de geleerde kennis toe te passen in de praktijk en het bedrijfsleven in te gaan. De stageperiode van 20 weken is bijna voorbij, dus hebben wij de heren gevraagd om hun ervaringen met ons - en toekomstig talent - te delen.

Daan over zijn ervaring in het kort

Mijn stage bij Smeets Bouw is heel erg goed bevallen. De gezellige sfeer op kantoor en collega’s maakte het een hele fijne stageplek. De combinatie tussen werk op kantoor en de bouw was voor mij een hele leuke ervaring.

Daarnaast ben ik tijdens mijn stage begeleidt door vakmensen die veel kennis en ervaring hebben over de bouw. Ik kan bij hen met al mijn vragen terecht. Ik heb veel mogen leren en ik raad het zeker aan iedereen aan om bij Smeets Bouw stage te komen lopen!

Jij geeft je stageperiode een 9! Waarom?

De diversiteit van de vraagstukken en opdrachten spreken mij erg aan. Daarnaast heb ik leuke projectbezoeken en de collega’s zijn erg gezellig. Ik kan veel leren doordat ik word begeleid door een echte vakman.

Zou je een stageplaats bij Smeets Bouw aanbevelen?

Ik heb hier ontzettend veel geleerd. Ik kan met al mijn vragen bij collega's terecht en zij staan altijd open om te helpen.

De combinatie tussen kantoor en de bouwplaats is voor mij een hele leuke ervaring.
Daan van der Klugt, Stagiaire Smeets Bouw

Levi over zijn ervaring in het kort

In het 3e leerjaar van de HBO-opleiding Built Environment wilde ik graag stagelopen bij de afdeling werkvoorbereiding van een aannemer. Gezien het bouwwereldje best klein is, werd ik al snel getipt over het “familiebedrijf” Smeets Bouw. Ik kan met zekerheid zeggen dat deze periode zeer goed bevallen is.

Ik werd vanaf dag één goed ontvangen. Door de fijne werksfeer werd het stellen van vragen laagdrempelig en kon kon ik met alles bij iedereen terecht! Hierdoor heb ik mij optimaal kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. Dus als je zoekt naar een plek waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen en veel mag leren, dan raad ik Smeets Bouw zeker aan!

Jij geeft je stageperiode een 9! Waarom?

Ik word vrijgelaten in mijn werkzaamheden en kan bij iedereen terecht met vragen waardoor ik mezelf optimaal kan ontwikkelen. Ook ziet iedereen mij als een echte collega en word ik niet als ‘stagiair’ behandeld.

Zou je een stageplaats bij Smeets Bouw aanbevelen?

Smeets Bouw is een innovatief bedrijf dat, net zoals mijn studie, voorop wil lopen in het gebruik van de nieuwste technieken en werkwijzen.

Ik word vrijgelaten in mijn werkzaamheden en kan bij iedereen terecht met vragen waardoor ik mezelf optimaal kan ontwikkelen.
Levi Simons, Stagiaire werkvoorbereiding

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met het team HRM en bekijk samen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het gebied van stageplekken bij Smeets Bouw!

Afdeling HRM

Stel hier je vraag

= Verplicht veld