VB Groep steunt medische onderzoeken

24 juli 2023

Wij zijn een duurzame onderneming. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers. We leveren graag een bijdrage aan een gezonde werk- en leefomgeving. Voor nu en voor de generaties na ons. Een gezonde werk- en leefomgeving bereiken we niet alleen met ontwikkelen en bouwen. Daarvoor is meer nodig, bijvoorbeeld innovatie en onderzoek.

Voor de zorg van morgen

Met onze steun aan het Catharina Onderzoeksfonds en het Máxima MC Fonds in Eindhoven dragen we een steentje bij aan een gezondere leefomgeving voor onze medewerkers en de regio.

Het Catharina Onderzoekfonds stimuleert medisch wetenschappelijk onderzoek in het Catharina Ziekenhuis. Het topklinisch Catharina Ziekenhuis is geen academisch ziekenhuis, waardoor zij voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek afhankelijk zijn van donoren.

Het Máxima MC Fonds bevordert en stimuleert nieuwe ontwikkelingen binnen de vier onderzoeksgebieden van het Máxima MC: geboortezorg, oncologie, pijn en duurzame gezondheid.