VB Groep officieel partner van Brainport voor elkaar

13 september 2023

Afgelopen dinsdag 12 september vond het tekenmoment plaats waarbij VB Groep zich officieel heeft aangesloten bij Brainport voor elkaar. Samen met zeven andere lokale organisaties bundelen wij de krachten om actief bij te dragen aan de missie om kansengelijkheid in onze regio te vergroten zodat iedereen kan en mag meedoen.

Krachten bundelen

Samen met IMEC, Stiching Springplank, WIJeindhoven, Meneer Rick, Markteffect, Licht en BDO werken wij aan sociaal-maatschappelijke opgaven vanuit sociaal ondernemerschap en duurzaam werkgeverschap. In de Brainport regio hebben we al bewezen dat samenwerken zorgt voor succes. Maar door de krachten te bundelen, kunnen we er voor zorgen dat we nog meer bereiken. Brainport voor elkaar zorgt, samen met haar aangesloten partners, dat deze regio een plek wordt waar aandacht is voor iedereen. Het motto: ‘Resultaat komt samen’ waar wij als VB Groep dagelijks invulling aan geven sluit hier feilloos op aan. Daarom zijn wij officieel trotse partner van Brainport voor elkaar geworden.

Resultaat komt samen

Tijdens het relatie event ter ere van ons 150-jarig bestaan eerder deze maand, deden onze relaties al een gulle donatie aan Brainport voor elkaar. Met gepaste trots overhandigde Robert van Boldrik, Algemeen Directeur VB Groep, een cheque ter waarde van €36.500,- aan Wendy van den Akker (Projectleider Brainport voor elkaar).

Brainport voor elkaar

Bij Brainport voor elkaar bundelen maatschappelijke organisaties, overheden, onderwijs én bedrijven de krachten. Dat iedereen meedoet in onze samenleving, ongeacht afkomst of opleidingsniveau. Dát is het doel van Brainport voor elkaar. Ook als je bijvoorbeeld lezen lastig vindt of wel wat hulp kunt gebruiken om je financiën op orde te brengen. We kunnen en moeten elkaar vooruit helpen, want iedereen is belangrijk. In de Brainport regio werken we samen, simpelweg omdat we dan het meest bereiken.