VB Groep doneert hout aan Stichting Meneer Rick

15 januari 2024

Onlangs werd door Rick de Wit, initiatiefnemer van Stichting Meneer Rick, hout opgehaald bij bouwbedrijf Huybregts Relou in Son. Het betreft hout dat bouwtechnisch niet meer gebruikt kan worden, maar waarmee de stichting juist allerlei leuke activiteiten mee kan ondernemen. Meneer Rick verzorgt naschoolse activiteiten voor basisschool leerlingen, gericht op de ontwikkeling van kinderen op het gebied van bewegen, kennis, cultuur, muziek en sociale contacten.

Wood Wonders

Een van de initiatieven is ‘Wood Wonders’, waarbij kinderen prachtige houten bouwwerken maken.

Aangezien onze bouwbedrijven veel met hout werken, hebben wij hout gedoneerd aan Stichting Meneer Rick. Met de donatie van het hout kunnen de basisschool leerlingen aan de slag met creatieve bouwwerken en zorgen we samen dat het hout een nieuw leven krijgt binnen dit bijzondere initiatief.

Brainport voor elkaar

Afgelopen jaar werd VB Groep partner van Brainport voor elkaar. Bij Brainport voor elkaar bundelen maatschappelijke organisaties, overheden, onderwijs én bedrijven de krachten. Zo ook het programma van Meneer Rick. Een bijzonder initiatief dat we graag steunen.