VB Groep complete partner voor woningcorporaties

5 oktober 2023

De corporatiesector staat voor een immense opgave. Zo’n 650.000 woningen moeten in sneltreinvaart worden verduurzaamd. De gezamenlijke bouwbedrijven van VB Groep (Huybregts Relou, Smeets Bouw, Van Heur, Van Miltenburg en VB Bouw) bieden met VB GO een krachtig antwoord.

VB GO – Groots in onderhoud

Vanwege de toenemende behoefte aan een snelle, efficiënte en bewezen aanpak voor verduurzaming van woningen, zet VB Groep haar specialisme groot onderhoud steviger in de markt onder de naam VB GO. Met VB GO biedt zij woningcorporaties onder de claim Groots in onderhoud een programmatische procesaanpak voor groot onderhoud/verduurzaming van bestaande woningen. Van visie, strategie, initiatie en ontwerp, tot realisatie en beheer: wij zijn een baken van rust op het gebied van groot onderhoud en het toekomstbestendig maken van de bestaande woningvoorraad. Zowel grondgebonden als hoogbouw. Alle kennis en ervaring op het gebied van groot onderhoud en verduurzaming van de verschillende bouwbedrijven binnen VB Groep komen in VB GO samen in gespecialiseerde teams en een centraal kenniscentrum.

Resultaat komt samen. Alle expertise, organisatie- en innovatiekracht van VB Groep worden gebundeld in VB GO. Daarmee is elk bouwbedrijf binnen de groep een uiterst complete en aantrekkelijke partner op het gebied van groot onderhoud voor woningcorporaties in de eigen regio.

VB GO Bouwhekdoek

VB GO

Met VB GO ondersteunen wij met name woningcorporaties in hun groot onderhoud, door te kiezen voor een procesmatige en programmatische aanpak.

Lees meer over VB GO