Kloostervelden in top 5 finalisten Brabantse Stijlprijs

30 september 2021

Wij zijn trots dat Kloostervelden tot één van de 5 finalisten behoort voor de Brabantse Stijlprijs 2021. Voor deze prijs waren 30 projecten geselecteerd. Wij kijken uit naar 14 oktober; de dag waarop wij de jury van harte welkom heten op deze bijzondere plek. In november vindt een stemronde plaats en op 8 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Brabantse Stijlprijs is een provinciale prijs die zich richt op de kwaliteit van de leefomgeving in Brabant. Een stimulans voor nieuwe en originele woonprojecten van inwoners, woningcorporaties en zorginstellingen in Brabant. Vormen van wonen die net even anders zijn. Die inspelen op de behoeften van deze tijd.

In Kloostervelden wonen, leven en zorgen 500 mensen met en zonder handicap samen. Hier is wonen zoveel meer; het is een thuis voor iedereen. Met deze ontwikkeling van omgekeerde integratie maken we impact op het individu, de omgeving en de gemeenschap. Een bijzondere plek waarmee we samen de wereld een stukje mooier maken.

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere wijk?Lees hier meer over de ontwikkeling, download het magazine kloostervelden of ga op bezoek. U bent er van harte welkom.