Dicht bij onszelf – Jaarbericht 2021

21 april 2022

Als een woord omschrijft hoe wij op 2021 terugblikken, is het wel trots. Trots op de mooie cijfers die we noteerden, maar vooral trots op de inzet en betrokkenheid van onze mensen, bestaande en nieuwe relaties en opdrachtgevers met wie we mooie projecten realiseren. Trots op de wijze waarop onze projecten door gebruikers, omwonenden en lokale gemeenschap worden omarmd. We zijn immers een maatschappelijk betrokken organisatie die rekening houdt met datgene wat er speelt in de samenleving.

2021 was ons beste jaar ooit. Wederom, voor het vierde achtereenvolgende jaar. Omzet, resultaat en marge namen in 2021 verder toe. De omzet steeg van €204 miljoen naar €218 miljoen. Het resultaat voor belastingen bedroeg €15,4 miljoen. In 2020 was dit €9,7 miljoen. Als betrouwbare partner gaan we voor een duurzaam resultaat.

Het speelveld waarop wij als ontwikkel- en bouwpartner acteren, is altijd in beweging. In deze dynamiek bewegen wij als organisatie mee. Aanpassen, bijsturen en continueren, maar met behoud van het fundament waarop dat succes is gebouwd. Solide, duurzaam en partnerschap zijn en blijven de pijlers onder VB Groep.

Onze visie op actuele thema’s en de behaalde resultaten hebben we in ons jaarbericht vastgelegd. Ook projecten en partnerschappen komen aan bod. Een solide terugblik waardoor we positief naar de toekomst kijken.

Jaarbericht 2021

Wil je ons jaarbericht lezen? Bekijk hier de online versie.

Download jaarbericht 2021