Terugblik roadshow

Van maandag 6 t/m vrijdag 10 maart 2023 trokken we met onze filmtrailer langs onze bouwplaatsen en kantoren. Jullie namen plaats op de regisseursstoel of in de filmtrailer en genoten van de korte videoboodschap. Uiteraard onder het genot van koffie met gebak. Want wie jarig is trakteert! We kijken terug op een hele feestelijke week! Blije gezichten, mooie gesprekken en vooral veel positieve reacties op alle mooie evenementen die nog volgen dit jaar. We gaan er samen met al onze collega’s, vutters en relaties een mooi jaar van maken! Bekijk hieronder de aftermovie en foto's van de roadshow.

Aftermovie

Woensdag 8 maart - Eindhoven, Tilburg en Breda

Video roadshow

Kijk hier de video terug die tijdens de roadshow werd afgespeeld. Met vragen van onze 'collega's over de evenementen die dit jaar plaats zullen vinden.

Meer VB Groep 150 jaar!

VBG 150 - Sneak preview

Nieuwjaarsbijeenkomst - 'Sneak preview'

2023 wordt een onvergetelijke film met een glansrijke hoofdrol voor jullie, onze collega's en die hebben we in stijl afgetrapt!

VBG Bezoek fam Huybregts

Jan Huybregts sr. - 'Credits'

Robert en Johan van Boldrik brachten een bezoek aan Jan Huybregts sr. Samen blikten ze terug op de lange weg die ons bedrijf heeft afgelegd.