Renovatie 89 woningen Tilburg

Plaats Tilburg
Opdrachtgever WonenBreburg
Bekijk alle gegevens

Ketenintegratie

Het renoveren van 89 woningen aan de Kruizemuntweg e.o. te Tilburg is een verregaande samenwerking tussen Huybregts Relou en WonenBreburg.

Vanaf het initiatief tot en met de uitvoering werd nauw samengewerkt in de vorm van ketenintegratie. Hierbij waren o.a. principes van ABC-costing en leanbouwen toegepast. Daarnaast zijn er diverse overkoepelende projectdoelen vastgesteld welke gaan over klanttevredenheid, doorlooptijden en betrokkenheid. Het projectdoel gaat voor op het individuele bedrijfsbelang.

De buiten werkzaamheden die zijn uitgevoerd bestonden onder andere uit het vervangen van de complete gevel, het opfrissen en opwaarderen van de huidige isolatieschil. Bij de werkzaamheden binnen werd, op wens van de huurder, de keuken, toilet of badkamer gerenoveerd. Het gehele (binnen)riool werd vervangen en de dak,- als vloerisolatie is op wens van de huurder toegevoegd. Tevens is de renovatie aangegrepen om de woningen asbestvrij te maken.

Alle 89 woningen zijn van initiatief tot oplevering binnen 1 jaar gerealiseerd. Wederom een bewijs dat ketenintegratie meer kan brengen dan enkel een interessante prijs.

Projectdetails

Plaats Tilburg
Opdrachtgever WonenBreburg