Vuttersdag: bezoek De Antonius in Valkenswaard

Tijdens de Dag van de Bouw op 17 juni 2023 organiseren we speciaal voor iedereen die ooit meebouwde aan ons bedrijf en nu van een welverdiende vut of pensioen geniet een speciale bijeenkomst om te vieren dat ons bedrijf 150 jaar bestaat. Uiteraard heten we jou ook van harte welkom.

Meld je aan!

Vul onderstaand registratieformulier in. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen!

Selecteer ten minste één optie
Selecteer ten minste één optie
  

= Verplicht veld

Project De Antonius

In 2019 heeft CRA Vastgoed de Antonius van Paduakerk aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard aangekocht. De transformatie van het kerkgebouw naar woonruimte is een bijzonder proces, zeker gezien de locatie en historische waarde van dit gebouw. Huybregts Relou neemt de realisatie voor haar rekening.

Bekijk project

Beeldopnamen
Tijdens de Vuttersdag worden video-opnames en foto's gemaakt. Door het bijwonen van de activiteiten geef je stilzwijgend toestemming aan VB Groep om deze video- en fotobeelden te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien je niet herkenbaar op foto's zichtbaar wilt zijn, kun je dit ter plekke aangeven bij de fotograaf en/of videograaf of via marketing@vbgroep.nl. Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van VB Groep. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto's of video's maken, daar hebben wij helaas geen invloed op.