Vuttersdag: bezoek Van der Valk Theaterhotel de Oranjerie Roermond

Tijdens de Dag van de Bouw op 17 juni 2023 organiseren we speciaal voor iedereen die ooit meebouwde aan ons bedrijf en nu van een welverdiende vut of pensioen geniet een speciale bijeenkomst om te vieren dat ons bedrijf 150 jaar bestaat. Uiteraard heten we jou ook van harte welkom.

Meld je aan!

Vul onderstaand registratieformulier in. Wanneer je gebruik maakt van het busvervoer van Maastricht naar Roermond, dan ontvang je voorafgaand aan de Vuttersdag hier nog informatie over. We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen!

Selecteer ten minste één optie
Selecteer ten minste één optie
  

= Verplicht veld

Project Theaterhotel De Oranjerie

Het prachtige theater uit de jaren 70 wordt gerenoveerd door Van Heur Bouw & Onderhoud. Alles wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De gehele theatertechniek en alle installaties worden vervangen. De klimaatbeheersing en de akoestiek worden volledig geoptimaliseerd. Tot slot wordt het complete interieur van de theaterzaal vernieuwd.

Bekijk project

Beeldopnamen

Tijdens de Vuttersdag worden video-opnames en foto's gemaakt. Door het bijwonen van de activiteiten geef je stilzwijgend toestemming aan VB Groep om deze video- en fotobeelden te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien je niet herkenbaar op foto's zichtbaar wilt zijn, kun je dit ter plekke aangeven bij de fotograaf en/of videograaf of via marketing@vbgroep.nl. Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van VB Groep. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto's of video's maken, daar hebben wij helaas geen invloed op.