Familiedag - 'The making of' festival

Familiedag - 'The making of' festival

Ter ere van ons 150-jarig bestaan organiseren wij op zaterdag 24 juni 'The making of' festival. Een fonkelend festival voor jou, je eventuele partner en thuiswonende kinderen. Met activiteiten voor jong én oud. Maak je klaar voor een dag die je nog lang bij zal blijven! Het familiefestival vindt plaats bij Strand365 in Veldhoven.

Aanmelden familiedag Los v2

Meld je aan voor de familiedag

Activiteiten

Arcade spellen

Op het terrein staan diverse gezellige XXL Games voor jong en oud. Van oud Hollandse spellen als Jenga, Twister en Mikado tot aan arcade games zoals Dance Dance Revolution, Pacman, airhockey en flipperkasten. Daarnaast kun je een aantal ludieke games spelen die net even anders zijn dan anders. Uitdagend én leuk!

Buurman en Buurman - De grote klusshow

De wereldberoemde Buurman en Buurman komen langs op ons festival met een compleet nieuwe, interactieve kindershow. Onder leiding van klusmaster Jeroen feesten en klussen ze er lustig op los. Na afloop van de show is er de mogelijkheid om je helden in het echt te ontmoeten tijdens de Meet & Greet.

Iris Rulkens

Iris Rulkens is onze enthousiaste host en ambassadeur tijdens het jubileumjaar. Je hebt haar al in een aantal video’s terug zien komen. Tijdens de familiedag kun je bij Iris workshops acteren volgen. Dat we gaan lachen, is een ding dat zeker is.

Just dance

Ben jij een échte doener en lekker expressief? Dan past deze activiteit perfect bij jou! Ontdek hoe het zit met jouw dansmoves en neem het op tegen andere spelers. Dans mee op de beat van just dance en geniet van een sportieve, muzikale activiteit.

Mad Science

Ga zelf als professor aan de slag bij de Fun-Stations van Mad Science en ontdek op een superleuke manier allerlei interessante wetenschappelijke weetjes. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Padel

Schrijf je in voor een clinic padel of speel een actief potje met collega's en familieleden bij padelclub 'De Diamant'. De materialen liggen voor je klaar en er zijn kleedruimtes met douches.

Race simulator

Stap in de race simulator en neem het op tegen jouw familieleden en/of collega's. Vanuit de levensechte racestoel kun je virtueel racen op diverse circuits over de hele wereld. Hoe snel kom jij over de virtuele finish?

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is de nummer één zanger en artiest als het gaat om latin-muziek, bekend van de Spaanstalige hit 'Más Más Más. Een authentiek muziek fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten en laat dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt. Perfect om het festival feestelijk te openen!

Stormbaan & buitenspeeltuin

Als echte superhelden kunnen de kinderen zich uitleven op de stormbaan of spelen in de buitenspeeltuin.

Street jump

Kom jumpen in het leukste en coolste indoor trampolinepark van Nederland. De trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau.

Wipneus & Pim

Een high-energy show van DJ’s Wipneus en Pim, vol herkenbare hits! Het vrolijke feest duo zet het publiek op muzikale wijze in het zonnetje. Een positieve energie-boost is gegarandeerd!

Wolter Kroes

We kennen Wolter natuurlijk allemaal van zijn hits 'Ik heb de hele nacht liggen dromen', 'Zeker niet de laatste' en niet te vergeten 'Viva Hollandia'. Zijn jarenlange ervaring en enthousiasme zijn de perfecte combinatie voor een denderende afsluiting!

Locatie

Strand365 in Veldhoven

Heerseweg 49, 5504 KP Veldhoven

Routebeschrijving

FAQ

Heb je vragen over de familiedag? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Bekijk FAQ

Ben jij erbij?

Geef door of je wel of niet aanwezig bent!

Ja, ik ben erbij!

Helaas, ik ben er niet bij.

Meer weten?

Staat jouw vraag niet in de FAQ? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld

Beeldopnamen
Tijdens de familiedag worden video-opnames en foto's gemaakt. Door het bijwonen van de activiteiten geef je stilzwijgend toestemming aan VB Groep om deze video- en fotobeelden te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien je niet herkenbaar op foto's zichtbaar wilt zijn, kun je dit ter plekke aangeven bij de fotograaf en/of videograaf of via marketing@vbgroep.nl. Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van VB Groep. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto's of video's maken, daar hebben wij helaas geen invloed op.